Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'den LGS öğrencilerine moral dopingi! Demir, "Sizler bizim en değerli varlıklarımızsınız," diyerek öğrencilerin azim ve gayretini vurguladı. Sınavın huzurlu geçmesi için tüm hazırlıklar tamamlandı.
Balıkesir'de LGS heyecanı dorukta. Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesinde Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, sınava girecek öğrencilere ve velilere yürekten bir mesaj yayımladı. Demir, uzun süredir bu sınava hazırlanan öğrencilerin emeklerinin karşılığını alacağına olan inancını dile getirdi.
Müdür Demir, öğrencilere seslenirken, "Sizler bizim en değerli varlıklarımızsınız; bu süreçte gösterdiğiniz azim ve gayret, gelecekteki başarılarınızın habercisidir" ifadelerini kullandı. Bu sözler, öğrencilerin gösterdiği çabanın takdir edildiğini ve onlara duyulan güveni gözler önüne serdi.
LGS sürecinde öğrencilere büyük destek olan velilere de teşekkür etmeyi unutmayan Demir, "Kıymetli velilerimize de bu süreçte öğrencilerimize verdikleri destek ve sabırları için teşekkür ediyorum" dedi. Sınavın sorunsuz geçmesi adına tüm hazırlıkların tamamlandığının altını çizen Demir, "Sınavın sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir şekilde geçmesi adına tüm hazırlıklarımızı tamamladık" açıklamasını yaptı.
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, mesajının sonunda LGS'ye katılacak tüm öğrencilere başarılar dilerken, sınavın Balıkesir ve ülke için hayırlı olmasını temenni etti.
HABER: HABER MERKEZİ
Yorum yapın