Manipülatörlü Bomba İmha İHA Projesi TÜBİTAK Türkiye Finallerinde Teknoloji Tasarım alanında Türkiye Birincisi olan Celal Yiğit Aydoğmuş, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı ziyaret etti.

TÜBİTAK Türkiye Finallerinde Manipülatörlü Bomba İmha İHA Projesi ile Teknoloji Tasarım alanında Türkiye Birincisi olan Lise 2.Sınıf Öğrencisi Celal Yiğit Aydoğmuş, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret etti.

Aydoğmuş’u başarılı çalışmasından dolayı tebrik eden Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, “Dursunbeyin evladı Gönül ve Mustafa Aydoğmuş'un oğlu Celal Yiğit Aydoğmuş (Lise 2. Sınıf öğrencisi) ve arkadaşlarının Manipülatörlü Bomba İmha İHA Projesi TÜBİTAK Türkiye Finallerinde Teknoloji Tasarım alanında Türkiye Birincisi oldu. Bu proje ile hemşehrimiz 9-16 Eylül de Polonya’da yapılacak olan EUCYS yarışmasında, Ülkemizi temsil edecek 3 projeden biri oldu. Bugün bizleri ziyaret ederek mutlu eden değerli hemşehrimizi ve ailesini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

HABER: EBRU KANTARLIOĞLU