Balıkesir’de bulunan Özel Çocuk Kalbi Anaokulu’nda 2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle yapılan mezuniyet töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Okul öğretmenleri ve öğrencileri sergiledikleri kostümler, panolar ve birbirinden güzel oyunları mezuniyet töreninde velilerin beğenisine sundular. Anne babaların çocuklarını izlerken gözlerinin buğulanması ve severek beğenerek izlemeleri, Öğretmen ve öğrencilerin emeklerine değdiğini gösterdi. Mezuniyet töreninde konuşan Okul Müdürü Murat Sarıtaş şu ifadeleri kullandı, “İlk başarılar heyecanlıdır, belirleyicidir. İlk başarı iyi bir tercih ile gelir.

Sizler burada olarak en iyi tercihi yaptınız. Özel Çocuk Kalbi Anaokulu; temele sevgiyi, hoş görüyü, dayanışmayı ve çağdaş eğitim-öğretim tekniklerini koyarak yükselir. Beyza ÖZTÜRK yönetimindeki öğretmen kadrosu bu ilkeleri uygulayarak gelecekteki başarıların mimarlarıdır. Sayın velilerimiz işte ilk başarı bu temeller üzerinde yükselir ve anlam kazanır.

Öğrenim çağının bu ilk basamağındaki başarıların daim olmasını dileyerek,çocuklarımızın  mezuniyeti hayırlı olsun, iyi eğlenceler.”

Haber: Ebru Kantarlıoğlu