1. Haberler
  2. Çevre
  3. YOZGAT YERKÖY’DE SAĞANAK YAĞIŞ SONRASI YOLLAR GÖLE DÖNDÜ

YOZGAT YERKÖY’DE SAĞANAK YAĞIŞ SONRASI YOLLAR GÖLE DÖNDÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde etkili olan şiddetli yağış ilçenin birçok bölgesinde su baskınlarına neden oldu. Birçok cadde ve sokak su altında kalırken, araçlar suya gömüldü, vatandaşlar ise zor anlar yaşadı.
Meteorolojinin sağanak uyarısında bulunduğu Yozgat’ta yağışlı hava hayatı olumsuz etkiliyor. Yozgat’ın Yerköy ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan yağmur cadde ve sokakları göle çevirirken, çok sayıda iş yerine su doldu. Özellikle Hükümet Caddesi’nde araçlar sular içerisinde ilerlemekte zorlandı.
Yerköy Belediyesi ekipleri sağanak sonrası göle dönen cadde ve sokaklarda tahliye çalışması başlattı.
Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise her yağış sonrası yolların göle döndüğünü söyleyerek mağdur olduklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
YOZGAT YERKÖY’DE SAĞANAK YAĞIŞ SONRASI YOLLAR GÖLE DÖNDÜ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!