1. Haberler
  2. Çevre
  3. TEMİZ DENİZ TEMİZ DÜNYA!

TEMİZ DENİZ TEMİZ DÜNYA!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Gününün içerisinde yer aldığı haftanın “Türkiye Çevre Haftası” olarak kutlanması kararı kapsamında bu yılın teması “Temiz Deniz Temiz Dünya” şeklinde belirlenmişti. Belirlenen tema çerçevesinde Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ve Bandırma Belediyesi iş birliği ile Bandırma ve Erdek’te eş zamanlı “8 Haziran Marmara Denizi Günü” etkinlikleri düzenlendi.

featured
0
Paylaş

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in katılımıyla Bandırma’da gerçekleşen etkinliğe Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Koray Başa, kamu kurumlarının ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katılım gösterdi. Bandırma sahil bandındaki kıyı temizliği etkinliğinde 1 saat içerisinde denizden 780 kg atık çıkarıldı. Büyük çoğunluğu geri dönüşebilir nitelikte olan atıklar geri dönüşüm tesisine gönderildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!