1. Haberler
  2. Çevre
  3. SİNOP ERFELEK ŞELALELERİ’NDE GÖRSEL ŞÖLEN

SİNOP ERFELEK ŞELALELERİ’NDE GÖRSEL ŞÖLEN

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinop’un Erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinde akan irili ufaklı 28 şelaleden oluşan, 720 dekarlık alana sahip olan Erfelek Tatlıca Şelaleleri, beyaz örtüsüyle de görsel bir şölen sunuyor.
Bünyesinde bir kilometrelik iki farklı yürüyüş parkurunu bulunduran tabiat parkı; alabalık, kestane kargası, baykuş, ördek türleri, sincap, sansar, gelincik, tavşan ve karaca gibi yaban hayvanlarına da ev sahipliği yapıyor. Yaz ve bahar mevsiminde binlerce ziyaretçiyi ağırlayan şelale, kar yağışıyla beyaz örtüye büründü. Şelaleyi ziyaret eden vatandaşlar, beyaz örtü altında fotoğraf çektirerek, bölgede yaşayan ördekleri besledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
SİNOP ERFELEK ŞELALELERİ’NDE GÖRSEL ŞÖLEN
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!