1. Haberler
  2. Çevre
  3. PAZARCIK’TA KONTEYNER OTOBÜS TERMİNALİ

PAZARCIK’TA KONTEYNER OTOBÜS TERMİNALİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesindeki otobüs terminali konteynerde hizmetini sürdürüyor.
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 6 Şubat depremleri sonrası ilçedeki terminal binası da yıkıldı. Bir müddet hizmet veremeyen alana konteyner yerleştirildi. İnsani ihtiyaçların karşılanamadığı alanda müşterilerin mağdur olduğu görüldü.
Otobüs firmaları ve diğer esnaflarla beraber 14 firmanın tek bir konteyner de hizmet verdiğini belirten Mehmet Ali Yılkıcı, ‘Bir buçuk yıldır konteynerdeyiz. Konteynerde terminal işletmeciliği zor oluyor. Yeni yerimiz olursa bizim için ve yolcular için güzel olur. Burada 14 tane firma var ama tek yazıhane var. Tüm müşterilere tek yerden bakılması zor oluyor’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
PAZARCIK’TA KONTEYNER OTOBÜS TERMİNALİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!