1. Haberler
  2. Çevre
  3. OTLUKBELİ VE ÇAYIRLI BUZ TUTTU

OTLUKBELİ VE ÇAYIRLI BUZ TUTTU

Erzincan’da geceleri soğuk hava etkisini sürdürüyor.

featured
0
Paylaş

Erzincan’da geceleri soğuk hava etkisini sürdürüyor. En düşük hava sıcaklığı Otlukbeli ve Çayırlı ilçelerinde eksi 18 derece olarak kaydedildi.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmeye göre, bugün bölge genelinde hava parçalı ve çok bulutlu geçecek. Buzlanma ve don olayı ile sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görülecek.
Hava sıcaklığı mevsim normalleri altında seyredecek. Rüzgâr güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.
‘Buzlanma, don ve çığ tehlikesi uyarısı’
Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile dik ve eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi bulunduğundan meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Erzincan’da gece en düşük hava sıcaklığı; Otlukbeli ve Çayırlı’da eksi 18, Tercan’da eksi 17, Refahiye’de eksi 12, Erzincan merkezde eksi 11, Kemah’ta eksi 10, Üzümlü’de eksi 9, İliç’te eksi 8 derece olarak ölçüldü.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!