Minik öğrenciler, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası nedeniyle Balıkesir Orman Fidanlık Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası nedeniyle minik öğrenciler Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü Balıkesir Orman Fidanlık Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Balıkesir Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Ana Sınıfı öğrencileri, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası nedeniyle Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü Balıkesir Orman Fidanlığı Müdürlüğünü ziyaret etti. Minik öğrencilere, Balıkesir Orman Fidanlık Müdürlüğü teknik personeli, Fidanlık Müdürlüğünün sahasını gezdirdi, fidanların yetişme ortamları, yetiştirilen fidan türleri, fidanların bakımları, nasıl yetiştirildiği ile ilgili bilgiler verildi. Ayrıca öğrencilere, Balıkesir Orman Fidanlık Müdürlüğü teknik personeli tarafından ormancılık faaliyetleri hakkında aydınlatıcı bilgiler verildi.

Balıkesir Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Ana Sınıfı öğrencilerine ziyarette fidan diktirildi ve diktikleri fidanlarla birlikte Orman Genel Müdürlüğü’nü tanıtıcı hediyeler verildi.

HABER: EBRU KANTARLIOĞLU