1. Haberler
  2. Çevre
  3. KIZILCIKDERE 4. BAĞ BOZUMU ETKİNLİKLERİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

KIZILCIKDERE 4. BAĞ BOZUMU ETKİNLİKLERİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırklareli’ne bağlı Kızılcıkdere köyünde bu yıl 4.’sü düzenlenen bağ bozumu şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu.
Kırklareli’ne bağlı Kızılcıkdere köyünde bağ bozumu etkinlikleri başladı. Köy meydanında kortej eşliğinde başlayan etkinliğe CHP Milletvekili Vecdi Gündoğdu, İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca, köy muhtarı Mustafa Birkan Teke ve çok sayıda misafir katıldı.
Topluluk kortej eşliğinde etkinlik alanına yürüdü. Daha sonra topluluk alanda bulunan stantlarda gezerek alışveriş yaptı.
Etkinlik konuşmalarla devam etti. Etkinlikte konuşan CHP Milletvekili Vecdi Gündoğdu, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Daha sonra köy muhtarı Mustafa Birkan Teke bir konuşma yaptı. Tekke, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından köylüler tarafından hazırlanan gösteriler sunuldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
KIZILCIKDERE 4. BAĞ BOZUMU ETKİNLİKLERİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!