Orman Genel Müdürlüğü’nce bölgeye tahsil edilen yeni iş makinelerinin çalışmaları Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, tarafında yerinde incelendi.

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, Orman Genel Müdürlüğü İnşaat ve İkmal Dairesi Başkan Yardımcısı Ahmet Ali Uzun ile birlikte, Orman Genel Müdürlüğünce tahsis edilen yeni iş makinelerinin çalışmalarını yerinde inceleyerek denetimlerde bulundu.

İncelemede, Orman Genel Müdürlüğü İnşaat ve İkmal Dairesi Başkan Yardımcısı Ahmet Ali Uzun ve Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran’a Bölge Müdür Yardımcısı İbrahim Metin, Makine ve İkmal Şube Müdürü Hakan Çakır, Balıkesir Orman İşletme Müdürü İlker Çeneli, İnşaat ve İkmal Dairesi Başkanlığı Makine İşletme Şube Müdürü Saadet Çağlayan Özkaya eşlik etti. Ayrıca incelemelere iş makinelerinin çalışmaları hakkında bilgi almak isteyen firma yetkilileri de katılım sağladı.

İş makinesi operatörleriyle sohbet eden Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, yeni iş makineleri ile birlikte orman yangınlarına karşı tesis edilecek orman yolları ile mevcut yolların bakımları ve yangınlarına müdahale gücünün arttığını dile getirerek, iş makinelerinin bakım ve kontrollerinin zamanında yapılarak, tekniğe uygun çalıştırılmasının önemine vurgu yaptı. Firma yetkilileri ise temsilcisi oldukları iş makinelerinin verimli çalışmasının kendilerini memnun ettiğini ifade ettiler.

HABER: EBRU KANTARLIOĞLU