1. Haberler
  2. Çevre
  3. İNÖNÜ TARIMINDA VERİMLİLİK ARTTIRILACAK

İNÖNÜ TARIMINDA VERİMLİLİK ARTTIRILACAK

Eskişehir İnönü Belediye Başkanlığı tarafından ilçe genelindeki tarım alanlarını geliştirme üzerine çalışmalar ve projeler devam ediyor.

featured

Eskişehir İnönü Belediye Başkanlığı tarafından ilçe genelindeki tarım alanlarını geliştirme üzerine çalışmalar ve projeler devam ediyor.
İnönü Belediye Başkanlığı tarafından İnönü İlçesinde sürdürülen çalışmalarda toprakların daha verimli olması için ilçe genelinde bulunan tarım alanlarını geliştirme üzerine çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Bu kapsamda Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Duran Katar, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’u ziyaret etti. İnönü Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ve Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Duran Katar, İnönü İlçesindeki tarım alanlarını geliştirme üzerine değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Bozkurt, ‘Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Duran Katar hocamız ile İnönü bölgemizdeki tarım alanlarımızı geliştirme üzerine değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Sayın hocamıza nazik ziyaretlerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.
Toplantı, çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.