Dereköy Mesire Alanı’nda üç gün sürecek festival, doğaseverleri bir araya getiriyor.

Gönen ilçesinde düzenlenen Artemea Doğa Sporları Festivali, Dereköy Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Festivalin açılışına Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Dernek Başkanı Mete Dinç, dernek yöneticileri ve çok sayıda doğa tutkunu katıldı.

Üç gün boyunca sürecek olan festival, doğa sporlarına ilgi duyan katılımcılara çeşitli etkinlikler sunmayı hedefliyor. Dereköy Mesire Alanı’nın doğal atmosferinde gerçekleşen festival, pazar günü sona erecek. Organizasyon kapsamında doğa yürüyüşleri, spor aktiviteleri ve sergiler yer alıyor.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, açılışta yaptığı konuşmada, festivale destek veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a teşekkür ederek, etkinliğin ilçede doğa sporlarının yaygınlaşmasına katkı sağlayacağını belirtti. Ayrıca, festival alanında sergi açan esnaf ve doğa sporlarına gönül veren tüm katılımcılara teşekkür etti.

Festival, doğayla iç içe vakit geçirmek ve spor yapmak isteyen herkese açık olup, bölge halkının yanı sıra çevre illerden de yoğun ilgi görüyor.

HABER: HABER MERKEZİ