Edremit Belediyesi ekipleri, yağıştan zarar gören yollarda tamirat çalışmalarını sürdürürken menfez ve dere ağızlarında da olası olumsuzluklara karşı kontrollerini gerçekleştiriyor.
Edremit Belediyesi ekipleri, yağışların ardından yollarda oluşan hasarları gidermek ve olası olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye ekipleri, Atatürk Mahallesi’nde yağmur nedeniyle zarar gören yollarda tamirat çalışması gerçekleştiriyor. Cennetayağı Mahallesi 6156. Sokak’ta da yol bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.
Öte yandan saha ekipleri, yağışların yeni sorunlara yol açmaması için menfez ve dere ağızlarında kontrollerini sürdürüyor. Yapılan çalışmalarla hem ulaşım güvenliğinin sağlanması hem de yağmur sularının oluşturabileceği olumsuzlukların önüne geçilmesi hedefleniyor.





