1. Haberler
  2. Çevre
  3. ÇİĞDEMLER İÇİNDE SANTUR KEYFİ

ÇİĞDEMLER İÇİNDE SANTUR KEYFİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde baharın müjdecisi olan çiğdemler arasında santur çalan Ümit Bartın, doğaya dikkat çekti.
Her yıl mart-nisan ayları arasında karların erimesiyle ilçenin ovası çiğdemlerle renkleniyor. Her hafta bölgedeki güzellikleri tanıtmaya devam eden ve ‘gezgin öğretmen’ olarak bilinen Bartın, ilçede gezintilerine devam ediyor. İlçenin ovasında açan çiğdemler arasında santur çalmanın keyfini yaşatan Ümit Bartın, ‘Ramazan Bayramı’nın birinci gününe denk gelen bu özel bahar anında, doğanın uyanışını çiğdem çiçeklerinin arasında santur çalarak renklendirmek istedim. Özellikle karların erimesiyle ovada açan çiğdemler renk cümbüşüne bürünürken, doğaya dikkat çekmek amacıyla santur çaldık. Baharın gelişiyle uyanan doğada yankılanan ezgiler huzur verirken, bu anlamlı günde tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayarak sağlık, mutluluk ve barış dolu bir bahar dilerim’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
ÇİĞDEMLER İÇİNDE SANTUR KEYFİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!