1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. ZABITADAN DİLENCİLERE EŞ ZAMANLI BASKIN

ZABITADAN DİLENCİLERE EŞ ZAMANLI BASKIN

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı koordinesinde Altıeylül ve Karesi Belediyesi Zabıta Müdürlükleri iş birliğinde il genelinde geniş çaplı dilenci operasyonu düzenlendi. 30 personelin katılımıyla yapılan uygulamada özellikle cami ile hastane önlerinde dini ve insani duyguları istismar eden “askere gidiyoruz” yalanıyla vatandaşlardan para toplayan dilenciler, suçüstü yakalandı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na getirilen dilencilerin üzerinden çıkan para ve malzemeler tutanak ile kayıt altına alındı. Yakalanan dilencilere “Kabahatler Kanunu” çerçevesinde cezai işlem uygulanırken üzerlerinden çıkan 4 bin 739 TL tutarındaki; para, kâğıt mendil, tesbih, anahtarlık ve benzeri malzemelere de el konuldu.

ŞEHRİMİZİ DAHA HUZURLU

BİR HALE GETİRMEYİ AMAÇLIYORUZ”

Yapılan uygulama sonrası açıklamalarda bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Bülent Mavuk “Şehir genelinde vatandaşlarımızın huzurunu bozan ve duygularını istismar eden dilencilere karşı kararlı bir şekilde mücadele içerisindeyiz. Bu tür operasyonlarla şehrimizi daha huzurlu bir hale getirmeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
ZABITADAN DİLENCİLERE EŞ ZAMANLI BASKIN
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!