Vali İsmail Ustaoğlu, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü trafik denetimine katıldı.

Balıkesir-Bursa yolunda bulunan Değirmen Boğazı Yol Kontrol Uygulama Noktasında; Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, İl Jandarma Komutanı Tümg. Nurettin Alkan, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit'in de bulunduğu uygulamada trafik polisleri ve jandarma trafik ekipleri yer aldı. Sürücülere uyarılarda bulunan Vali İsmail Ustaoğlu ve beraberindekiler, araçlardaki çocuklara düdük, oyuncak, araç sürücüleri ve yolculara kolonya ile çeşitli hediyeler verdiler.

Vali Ustaoğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada sürücülerin hız sınırlarına uymalarını, araçtaki herkesin emniyet kemerlerini takmasını, araç kullanırken cep telefonu kullanmamalarını ve mola vererek seyahat etmelerini istediğini söyledi. Ustaoğlu, "Balıkesir'de emniyet birimlerinde görevli 362 ekipte 2 bin 706, jandarma birimlerinde 278 ekipte bin 952, sahil güvenlik birimlerinde ise 14 güvenlik botunda 173 olmak üzere toplamda 4 bin 831 personelle bayram boyunca görev yapacağız. Halkımızın huzuru ve güveni için tüm ekiplerimizle birlikte vatandaşlarımızın güzel bir bayram tatili geçirmesini arzu ediyoruz. Sürücülerimizin hız sınırlarına uymaları, araçtaki herkesin emniyet kemerlerini takmasını, araç kullanırken cep telefonu kullanılmamasını, mola vererek seyahat edilmesini istiyoruz. Bu vesile ile vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, tüm İslam alemine sağlıklı ve huzurlu bir bayram diliyorum" şeklinde konuştu.

HABER: HABER MERKEZİ