Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Gönen ilçesine gitti.

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu bir dizi program kapsamına Gönen ilçesini ziyaret etti.

Gönen Kaymakamı Dr.Arslan Yurt, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Akın ve Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit’in eşlik ettiği Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu ilk olarak Gönen Deri OSB’de faaliyet gösteren Denizler Deri Fabrikası’nda incelemelerde bulundu.

İşletme sahipleri Ayhan ve Adem Deniz’den yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alan Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, ardından TEKSÜT İşletme sahibi Cevdet Arınık tarafından babası rahmetli Recep Arınık adına yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü binası inşaatında incelemelerde bulundu. Daha sonrasında Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Akın, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Gönen Kaymakamı Dr.Arlan Yurt ve eşi Neslihan Yurt, Karşıyaka Mahalle Muhtarlık Azası, Gönen’in tanınan simalarından özel insan Yüksel Aksu’yu evinde ziyaret etti. Vali Ustaoğlu, yapmış olduğu sosyal çalışmalar için Yüksel Aksu’ya, Aksu için gösterdiği örnek fedakarlık için de annesi Nuriye Hanım’a teşekkür etti.

Gönen ziyareti kapsamında son olarak Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Tahirova Anadolu Etap Firması’nı ziyaret etti. Vali Ustaoğlu, ziyarette fabrika yetkililerinden yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

HABER: SERPİL YILDIZ