1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. VALİ USTAOĞLU, KEPSUT’TA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

VALİ USTAOĞLU, KEPSUT’TA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, beraberinde Balıkesir İl Jandarma Komutanı Tümg. Nurettin Alkan ve Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Kepsut Kaymakamı Tarık Yerlikaya, Kepsut Belediye Başkan Velili Turan Kaya ile birlikte Kepsut ilçesinde gün boyu süren programlar kapsamında Kepsut’a bağlı mahallelerin muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda emniyet ve jandarma tarafından ilçede yürütülen çalışmalar ve projelerle ilgili de bilgilendirme yapıldı.

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, muhtarlar buluşmasında Muhtarların adeta birer kamu görevlisi olduğunu söyledi. Vali Ustaoğlu muhtarların vatandaşla devlet arasında köprü olmasının yanı sıra; vatandaşın huzur ve güveni için emniyetle, jandarmayla ve diğer tüm birimlerle yapacakları iş birliğinin de önemini hatırlattı. Ustaoğlu “İlçelerimizde gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarda sizlerin vesilesi ile mahallelerimizdeki ihtiyaç ve talepleri dinleme fırsatı buluyoruz. Mahallelerinizde kamu kurum ve kuruluşlarımızın birer temsilcisi olduğunuz bilinci ile görev yapmanızı istirham ediyoruz. Sorumluluk alanınızdaki mahallenin her türlü sıkıntısından haberdar olmanızı ve ivedilikle bizleri haberdar etmenizi istiyoruz. Kurumlarımızla istişare halinde olmanız, vatandaşımızın güven ve huzurunun temin edilmesinde büyük önem arz ettiğine de dikkat çekmek istiyorum” diye konuştu.

Kepsutlu Muhtarlar ile bir araya gelen Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Mahallelerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak ihtiyaç ve talepleri dinledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
VALİ USTAOĞLU, KEPSUT’TA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!