Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı makamında ziyaret etti.

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu ve Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediyesi’ne resmi bir ziyarette bulundu. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza tarafından sıcak bir şekilde karşılanan heyet, belediye hizmetleri ve ilçede yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.
Toplantı sırasında, Bandırma’nın sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimi üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Dursun Mirza kentte yürütülen projeler ve gelecekteki planlar hakkında Bandırma’nın büyüme ve gelişme yolundaki vizyonunu paylaştı. Vali İsmail Ustaoğlu Bandırma’nın potansiyelini ve bugüne kadar gerçekleştirilen başarılı çalışmaları takdir ettiğini belirtti. Ayrıca, il genelinde kamu hizmetlerinin etkinliğini artırmak için koordinasyonun önemine vurgu yaptı.
Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal ise, ilçede halkın refahını ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik projelerin desteklenmesinin önemine dikkat çekti
Belediye Başkanı Dursun Mirza ziyaretlerinden dolayı Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu ve Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal’a teşekkürlerini sunarken ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri, hatıra fotoğrafı çekimi ve hediye takdimi ile sona erdi.

HABER: HABER MERKEZİ