Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Susurluk Belediyesi’ne bulunduğu ziyaret kapsamında Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’den bilgi aldı.

Vali İsmail Ustaoğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Susurluk’ta geniş kapsamlı ziyaret gerçekleştirdi. İlk noktası Susurluk Kaymakamlığı olan Vali Ustaoğlu, Kaymakam Muammer Köken’den İlçe Müdürlükleri Değerlendirme Toplantısına başkanlık ederek bölgede yürütülen çalışmaları değerlendirdi. Daha sonra Ticaret Odası Başkanlığı ile Ticaret Borsası Başkanlığı’na ziyarette bulunarak yürütülen faaliyetler halkında bilgi alan Ustaoğlu, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek asayiş ve güvenlik konuları başta olmak üzere yürütülen çalışmaları da değerlendirdi. İsmail Ustaoğlu, yaptığı geniş kapsamlı ziyaretinde Susurluk esnafıyla da bir araya gelerek vatandaşın dertlerini dinledi.

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’nun son durağı Susurluk Belediye Başkanlığı oldu. Vali Ustaoğlu, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’den ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak ziyaretini sonlandırdı.

Susurluk Belediyesi, Vali İsmail Ustaoğlu’nun ziyareti kapsamında yaptığı paylaşımda şu sözlerine yer verdi; “Valimiz İsmail Ustaoğlu Belediye Başkanı Nurettin Güney'i ziyaret ederek Susurluk ile ilgili bilgi aldı. Belediye Başkanı Nurettin Güney, “Sayın Valimize ilçemize yaptığı ziyaret nedeniyle teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Haber: Buse ASLAN