1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. ÜLKER ERKE, VEFATININ 3’ÜNCÜ YILINDA ANILDI

ÜLKER ERKE, VEFATININ 3’ÜNCÜ YILINDA ANILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edremit Belediyesi’nce bağışlanan arsa üzerine annesi Ayşe Sıdka Erke’nin adının verdiği Etnografya Müzesi’ni yaptıran hayırsever Ülker Erke vefatının 3. yıldönümünde Edremit Merkez Kabristanlığında ki mezarı başında anıldı. Anma törenine merhume Ülker Erke’nin kızı Gülsün Atmaca, damadı Cenk Atmaca, oğlu Halil Hızal, gelini Meltem Hızal, Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cumhur Dokur ve Ayşe Sıdka Erke Etnografya Müzesi Sorumlusu İrfan Kolçak katıldı.

 

Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cumhur Dokur, “İlçemize önemli bir kültürel değer kazandıran merhume değerli Ülker Erke hanımefendiyi rahmet ve saygı ile anıyoruz. Mekânı cennet olsun” dedi.  Hayırsever Ülker Erke, arsası Edremit Belediyesi’nce bağışlanan ve temeli 9 Eylül 1996 yılında atılan ve 9 Eylül 2001 tarihinde açılışı yapılan, annesi ”Ayşe Sıdıka Erke” adının verdiği Etnografya Müzesi yaptırmış ve Edremitlilere armağan etmişti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
ÜLKER ERKE, VEFATININ 3’ÜNCÜ YILINDA ANILDI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!