1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. TUZCUMURAT AÇILIŞA GÜN SAYIYOR

TUZCUMURAT AÇILIŞA GÜN SAYIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın projelerinden birisi olan ve şuanda yapımı devam eden Tuzcumurat Mahalle Evi’nde sona yaklaşıldı. Açılış için gün sayan Tuzcumurat Mahalle Evi; faaliyete geçtiğinde mahalle sakinlerinin düğün, iftar, hayır yemekleri verebilecekleri, kadınların kışlık hazırlıklarını yapabilecekleri, toplantı salonları ile kurs odaları, fırın, mutfak gibi tam donanımlı alanlarıyla hizmetine sunulacak.

Tuzcumurat Mahalle Evi’nde ekipleri; peyzaj düzenleme çalışmalarına başladı. 2 bin 255 metrekare arazi alanında her detayın düşünülerek tasarlandığı mahalle evi tamamlandığında Edremit halkına bir çok alanda hizmet vererek önemli bir ihtiyacı karşılayacak.

Haber: Gülten İmren

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
TUZCUMURAT AÇILIŞA GÜN SAYIYOR
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!