Türk Kızılay’ı tarafından Kepsut 125.Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu’nda öğrenciler ziyaret edilerek mont ve kaban hediye edildi.

Türk Kızılay’ı Kepsut ilçesinde Kepsut 125.Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilere ziyarette mont ve kaban hediye edildi.

Program dolayısıyla Türk Kızılay teşkilatına teşekkür eden Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, “Kendileri küçük yürekleri kocaman yavrularımızı manevi duygularla saran ve ısıtan Türk Kızılay Teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. İlçemiz 125. YİBO okulumuz öğrencilerini ziyaret ederek mont ve kaban hediye eden Kızılay Teşkilatımıza ve değerli misafirlerimiz; Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, Kepsut Kaymakamımız Harun Arslanargun, Türk Kızılay Balıkesir İl Başkanı Mustafa Burak Kelemençe, Türk Kızılay Kastamonu İl Başkanı Sabit Tavil, Türk Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Talha Keleş, Türk Kızılay Balıkesir YKÜ Prof. Dr. Haşmet Yazıcı, Türk Kızılay Ataşehir YKÜ İsmail Dağ, Sn. Ebubekir Uçan ve Türk Kızılay Kepsut Şube Başkanımız Kadir Aktaş'a düzenledikleri bu programdan dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HABER: BUSE ASLAN