Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş’ın yönetiminde gerçekleştirilen Edremit Tarıma Dayalı Organize Sanayi Bölgesinde (TDİOSB) altyapı çalışmaları devam ediyor.

Edremit’te tarımsal üretime büyük ivme kazandırması planlanan, yerel ekonomiye büyük katkı sağlayacak ve sera altı genel bitkisel üretim yapısıyla birçok yan sektöre hayat vereceği belirtilen Edremit TDİOSB’de seraların altyapı çalışmasına başlandı. Altyapının bulunduğu konumundan dolayı yatırımcıların dikkatini çeken TDİOSB’de yılsonuna kadar altyapı çalışmalarının hızlıca tamamlanması bekleniyor.
Edremit TDİOSB Yönetim Kurulu Başkanı Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, OSB şantiye alanını ziyaret gerçekleştirdi, Teori Mekanik Mühendislik Enerji Üretim Otomasyon İnş. Altyapı San. Tic. Ltd. Şti yetkililerinden bilgiler aldı. Gerekli bilgileri alan Kaymakam Odabaş, OSB’nin önemli bir istihdam alanı yaratacağını belirterek; “İlçemizde istihdam noktasında önemli bir açığı kapatacak Edremit TDİOSB, üreten ve katma değer oluşturan bir OSB olarak bölgemize ve ilimize hizmet edecektir” dedi.
Toplam 64 hektarlık alanda 37 adet parselin bulunduğu OSB’de, altyapı, jeotermal ısıtma sistemi ve elektrik dağıtım şebekesi yapım işi 33’üncü gününde devam ediyor.

HABER: SERMİN ASLAN