Sındırgı Belediyesi ilçe genelinde bakım, onarım, yol yapımı, parke taşı tamiratı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan, abonelik işlemleri tamamlanan cadde ve sokaklarda parke taşı tamirat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Özellikle ana caddelerde ise parke taşları tamamen sökülerek asfalta hazırlanıyor. Caddelerden sökülen taşlar ise israf edilmeden kırsal mahallelere döşeniyor.

BAŞKAN SAK, “SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ CADDELERİMİZİ ASFALTLA BULUŞTURUYORUZ”

Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak göreve geldiğinden bu yana özellikle vatandaşların en büyük taleplerinden biri olan yol ve parke taşı döşeme çalışmalarına öncelik veriyor. Kırsal mahallelerdeki tarla yollarındaki iyileştirme çalışmalarının yanı sıra, Özdil bölgesi, Büyükdağdere köprüsü gibi alanlarda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile sıcak asfalt çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Mahalle aralarındaki parke taşı tamirat ve döşeme çalışmaları ise aralıksız devam ediyor.

Cumhuriyet Ortaokulu çevresi, İbiller Caddesi, Hacı Sadık Efendi Caddesinde asfalt hazırlık çalışmaları gerçekleştiriliyor. Kaldırım olmayan bölgelerde bordür ve kaldırım çalışmaları yapılıyor. Çalışma yürütülen bölgelerden zarar verilmeden sökülen parke taşları ise kırsal mahallelerde ara sokakların döşemesinde kullanılıyor.

Vatandaşlara daha konforlu bir şekilde ulaşım hizmeti vermek, cadde ve sokakları tozdan, çamurdan kurtarmak için aralıksız çalıştıklarını belirten Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak "Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerimizi göreve geldiğimiz gibi yerine getirmeye başladık. Köstebek yuvasına dönen caddelerimizi asfaltla buluşturarak vatandaşlarımızın mağduriyetini gidereceğiz. Ekiplerimiz var gücü ile çalışıyor. Merkezinden kırsalına kadar ilçemizin her köşesinde hakkaniyetli bir şekilde hizmet götürmeye çalışıyoruz. İlçemizi ortak akılla yönetiyor, vatandaşlarımızın taleplerine öncelik veriyoruz. Hep birlikte daha yaşanılabilir Sındırgı’yı inşa ediyoruz" dedi.

HABER: HABER MERKEZİ