Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak, “Sındırgı’yı ortak akıl ile yönetiyoruz. Sorunları birlikte çözüyoruz” dedi.

Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak, Gölcük Mahallesi'nde düzenlenen halk buluşmasında mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Talep ve önerileri dinleyen Başkan Sak, buluşmaların devam edeceğini söyledi.

Halk Buluşmasında Gölcük’lü komşularıyla bir araya gelen Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak’ın düzenlediği halk buluşmaları, vatandaşların yerel yönetimle doğrudan iletişim kurmasını sağlayarak, belediye hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesine katkıda bulunuyor. Sındırgı Belediyesi tarafından düzenlenen Halk Buluşmaları, Gölcük halkının taleplerine duyarlılık gösteren bir belediye anlayışını pekiştiriyor.

Başkan Sak, yerel yönetim ile halk arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla düzenlenen halk buluşmalarının önemine dikkat çekerek, “Gölcük Mahallemizde Halk Buluşması adı altında mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik. Vatandaşlarımızı tek tek dinleyip ilçemizin ve mahallelerimizin geleceğini hep beraber ortak akılla hareket ederek şekillendireceğiz. İlçemizi adım adım, mahalle mahalle gezerek vatandaşlarımızı dinlemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER