Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda ilçede 15 gün içerisinde yapılan çalışmaları açıkladı.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Son 15 günde yaptığımız bazı çalışmaları sizlerle paylaşmak istedim. Tüm hemşehrilerimin iyi bir gün geçirmelerini dilerim” dedi.

Başkan Palaz’ın paylaşımı şu şekilde devam etti; “            51 kişiye ulaşım yardımı, 2 kişiye hasta nakil yardımı yapıldı. 1 kişiye nikah yardımı yapıldı. 3 kişiye ilaç yardımı yapıldı. 4 kişiye tekerlekli sandalye, 2 kişiye walker yardımı yapıldı. 4 kişiye hasta yatağı teslimi yapıldı. İlçemizde yeni doğum yapmış ailelere acil ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri 16 adet bebek hediye paketi dağıtımı yapıldı. Denizkent Mahallesi’ne yağmur suyu hattı yapımı, Denizkent Mahallesi yürüyüş yolundaki yabani otların sırt tırpanı ile temizliği, Denizkent Mahallesi greyder ve kepçe ile sahil temizliği yapıldı. Sarıköy Mahallesi’ndeki ek binanın demir kapısının kilidinin tamiri yapıldı. Köylerdeki şehit mezarlıklarının temizlenmesi ve bayrakların değişimi yapıldı. Panayır ve güreş sahasının hazırlıkları yapıldı. Gündoğan, Gelgeç ve Pehlivanhoca Mahallelerindeki çocuk parklarının bakımı ve tamiri işlerinin yapılması. Çocuk parklarında eksik bankları tamamlamak. Ayvalıdere Mahallesi köprü direk montaj yapımı. Üzümlü ve Büyüksoğuklar Mahallesi tarla yollarına tesviye çalışması. Üçpınar Caddesi, 55 Sokak, Zincirlikuyu Caddesi ve 73 Sokakta taş tamirleri yapıldı. Kreş içi kauçuk döşeme yapıldı. Şehit Fehmi Ercan, Ömer Seyfettin Meydanı, Belediye Meydanı, Işık Caddesi ve Plevne Meydanı çim biçme ve sırt tırpanı ile yabani ot temizliği yapıldı. Hüseyin Duman Parkı sulama ve temizliği. Sanayi Yanı, Hastane Yolu orta refüj sırt tırpanı ile yabani ot temizliği yapıldı. Armutlu Mahallesine aydınlatma yapılması. Tahtalı Mahallesi, ocak yoluna ve köy içine malzeme atılması yapıldı.”

HABER: SERPİL YILDIZ