2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı ve İlköğretim Haftası nedeniyle bir mesaj yayımlayan Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni, öğrencilere başarılar diledi.

Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni, yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili bir kutlama mesajı yayımladı. Müdür Demir mesajında şu ifadelere yer verdi; “Değerli Öğretmenlerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz ve Kıymetli Velilerimiz, Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşacağı 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılına, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, idarecilerimiz ve velilerimizle birlikte erişmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitim yoluyla gerekli bilgi ve beceriyi edinen insan kaynağı, bilimsel ve teknolojik anlamda üstünlüğün, ulusal ve uluslararası başarıların en önemli sebebidir.

Bu gerçeklerden yola çıkarak düşünen, araştıran, yeni fikirlere açık, sorumluluk duygusuna sahip, milli ve manevi değerlerimizi benimsemiş, çağın gerektirdiği özelliklere sahip, üretken ve yaratıcı bilgi ve iletişim çağı insanı yetiştirme gayreti içerisindeyiz.

Sevgili Öğrencilerimiz, Sizler bizim geleceğimizin teminatı, devletimizin, milletimizin temel direklerisiniz. Eminim ki sizler, sizi en iyi şekilde yetiştirmek için çabalayan öğretmenlerinizin ve ailelerinizin emeğini boşa çıkarmayacaksınız. En büyük dostunuzun güzel ahlak, en güçlü silahınızın bilgi ve en büyük düşmanınızın da tembellik ve cehalet olduğunu unutmamalısınız. Her biriniz sahip olduğunuz potansiyel ile bu güzel ülkenin en kıymetli cevherlersiniz. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Sizleri çok seviyoruz. Eğitim dönemimizin ilk gününde hepinize yürekten başarılar diliyorum.

Kıymetli Öğretmenlerimiz ve Okul Yöneticilerimiz, Çocuklarımıza iyi insan ve iyi vatandaş olma noktasında yön veren, millî ve manevî değerlerimiz ışığında yollarını aydınlatacak olan sizlersiniz. Öğrencilerimizi öğrenme aşkıyla ve yüce ideallerle donatırken her gün koşarak gelecekleri, tutkuyla bağlanacakları bir öğrenme ortamları sizlerin eseri olacaktır. Birlik ve beraberlik içinde, ekip ruhuyla, zorlukların sevgi ve bilgiyle üstesinden geleceğimize olan inançla, yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Sizler, güzel ülkemizin yarınlarının mimarısınız. Yolumuz bir ve açık olsun.

Bizlere her zaman destek olan değerli velilerimiz; Evlatlarınızın başarılı bir öğrenci olabilmesi kadar iyi, nitelikli ve mutlu bir insan olarak yetişmesi son derece önemlidir. Hepimiz çocuklarımız için en iyisini istiyor, aynı amaç için aynı yoldan gidiyoruz. İnanıyorum ki muvaffak olacağız. En kıymetli varlıklarımız çocuklarımızın, yüzünün güldüğü, hayalleri ve hedeflerine umutla kanatlandıkları ama en önemlisi sağlık ve huzurla dünyaya uyumlandıkları bir eğitim-öğretim yılına; okullarımızda, büyük eğitim ailemizle başlamanın gururuyla, yeni eğitim-öğretim yılının bütün öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz, Burhaniyemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılının sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl olmasını temennisi ile saygılarımı sunuyorum.”

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER