Balıkesir Orman Bölge Müdürü Musa Şen’e, çeşitli kurum ve kuruluşlardan hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirildi.
Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü’nde görev değişikliği sonrası, yeni Orman Bölge Müdürü Musa Şen’e yönelik çeşitli hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirildi. Ziyaretçiler arasında, Memur-Sen Balıkesir İl Başkanı Ercan Kurter ve İl Yönetimi Üyeleri de yer aldı. Ayrıca, Yücel Tarım Genel Müdürü Ertan İçen, Orman Mühendisleri Odası Sakarya Şube Başkanlığı Saymanı Erhan Velioğlu, Seçkin ve ETS Mühendislik yetkilileri Erdem Seçkin ve Tufan Velioğlu da, Bölge Müdürü Şen’i ziyaret eden isimler arasında bulunuyor.
Ziyaretçilere, AK Parti İvrindi İlçe Başkanı Muharrem Akçal ve Karesi Kaymakamlığı İlçe Müdürleri de eşlik etti. Hayırlı olsun dileklerini ileten bir diğer grup ise, Kepsut Kaymakamı Tarık Yerlikaya, Dursunbey Kaymakamı Muttalip Çetin ve İvrindi Kaymakamı Faruk Atar’dan oluştu.
Ziyaretler kapsamında, Orman Bölge Müdürü Musa Şen’e yeni görevinde başarılar dilendi ve çeşitli kurumlar arasında iş birliği fırsatları konuşuldu. Bölge Müdürlüğü, ziyaretlerin ardından farklı paydaşlarla ilişkilerinin güçlenmesine yönelik adımlar atılacağını belirtti.
HABER: HABER MERKEZİ
Yorum yapın