Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer ve Şube Müdürü Mesut Polat, okulun genel durumu hakkında bilgi alırken, öğrencilerin eğitim süreçlerini yerinde gözlemledi.

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer ve Şube Müdürü Mesut Polat, Remzi Molvalıoğlu Ortaokulu’nu ziyaret etti. Ziyaretin amacı, okulun genel durumu hakkında bilgi almak ve öğrencilerin eğitim süreçlerini yerinde gözlemlemekti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer ve Şube Müdürü Mesut Polat, okulda yürütülen eğitim faaliyetlerini inceleyerek, öğretmenlerle "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" üzerine bir sohbet gerçekleştirdi. Bu modelin eğitimdeki önemine ve uygulama alanlarına dair görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sırasında, okulun eğitim kadrosunun ve öğrencilerin yaşadığı güncel ihtiyaçlar hakkında bilgi alındı, öğretmenlerin deneyim ve önerileri dinlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yapılan bu ziyaretin, eğitim kalitesini artırmak amacıyla okul yönetimleri ve öğretmenlerle iş birliği içinde daha verimli çalışmalar yapılmasını teşvik ettiğini belirtti.

HABER: HABER MERKEZİ