Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, “Bandırmalılara bekledikleri hizmetleri sunmak için sabırsızlıkla çalışıyoruz” dedi.

Kurban Bayramı tatilinin ardından başlayan yeni iş gününde yapılan çalışmaları vurgulayan Mirza, belediye personeli ile birlikte eksiklikleri tamamlamak için yoğun bir çalışma dönemine girdiklerini ifade etti.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, projelerinin hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, "Bayram sonrası mesainin ilk gününde tüm enerjimizle görevimizin başındayız. Bandırmalılara bekledikleri hizmetleri sunmak için sabırsızlıkla çalışıyoruz. Göreve başlayalı 3 ay bile olmadı. Bu sürecin yarısı bayramlarla, tatillerle, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerle geçti. Şimdi asıl çalışma dönemimiz başladı. Yaz dönemleri belediyeler için yoğun çalışma dönemleridir. Yol, asfalt, yeşil alan düzenlemeleri, temizlik ve projelerin hazırlıkları konusunda Bandırma Belediyesi olarak önemli görevler üstleniyoruz. Belediyemizi derleyip toparlama dönemine girdik. Bütçemizi dengeliyor ve eksikliklerimizi tamamlıyoruz. Projelerimize başlamak için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Personelimizle birlikte yoğun bir çalışma dönemine giriyoruz. Tüm Bandırmalıların geçmiş bayramlarını kutluyor, sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum" şeklinde konuştu.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER