Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, birim müdürleri ile bir araya gelerek şehirde yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, birim müdürleri ile gerçekleştirdiği toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Niyazi Yeloğlu ile Cemal Adıgüzel de katıldı. Toplantıda Başkan Mirza, yapılan çalışmalar ve hizmetler hakkında birim müdürlerinden bilgi aldı. Bandırma’ya en iyi şekilde hizmet verilmesi için çalışmalar masaya yatırılarak birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini belirtti. Eksikliklerin tamamlanması, vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesi ve yapılacak olan projeler için durum değerlendirmesi yaptı.

Her hafta birim müdürleri ile en iyi şekilde hizmet vermek için toplantı yapıldığını belirten Başkan Mirza, “Bandırmamız ve insanımız için yararlı hizmetleri ortaya koyabilmek için Belediye birim müdürlerimizle düzenli olarak bir araya geliyoruz. Hizmetler hakkında bilgi alarak yapılan işlerimizi kontrol ediyoruz. Bandırmaya ve hemşehrilerimize daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için en iyi şekilde çalışıyoruz” dedi.

HABER: HABER MERKEZİ