Burhaniye Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleşen etkinlikte Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’i Arman Kid’s Anaokulu öğrencileri ziyaret etti.

Arman Kid’s Anaokulu öğrencileri Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’i ziyaret etti. Burhaniye Belediyesi Hizmet Binası'nda gerçekleşen özel bir etkinlikte, Arman Kid's Anaokulu öğrencileri çevre bilincine dikkat çeken anlamlı bir adım attılar. Öğrenciler, topladıkları atık pilleri geri dönüşüm kutusuna bırakarak çevre koruma bilincine katkıda bulundular.

Bu çevre dostu davranışlarından dolayı kreş öğrencilerine ve eğitmenlerine teşekkürlerini sunan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, temiz bir çevre ve yeşil bir gelecek için doğanın ölümsüz ağacı olan zeytin fidanlarını çocuklara hediye etti. Miniklere oyuncaklar ve çeşitli hediyelerde sunan Başkan Deveciler, çocuklarla çevre konusunda sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Deveciler; "Temiz bir gelecek için her bireyin kendince alabileceği önlemlerin en basiti bireysel olarak doğaya kontrolsüz atık bırakmamak. Geri dönüşüm bilincinin çok küçük yaşlardan itibaren eğitim sistemimizin bir parçası olması bu sebeple çok önemli. Ziyaretlerinden dolayı Arman Kid's Anaokulu eğitmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum" dedi.

HABER: BUSE ASLAN