1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. MARKET GİTTİ, PLAJ GELDİ

MARKET GİTTİ, PLAJ GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burhaniye’nin Pelitköy Mahallesi İçmeler Mevkii’nde bulunan eski market alanı, Burhaniye Belediyesi tarafından dönüştürülerek halk plajı olarak hizmete açıldı. Kira sözleşmesi feshedilerek kaldırılan marketin yerine, yaz sezonuna yetiştirilerek modern bir plaj alanı oluşturuldu.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in girişimiyle başlatılan çalışmalar kapsamında alanda kapsamlı bir çevre düzenlemesi yapıldı. Duş, soyunma kabini gibi temel hizmetler ücretsiz olarak vatandaşların kullanımına sunulurken, plaj çevreye duyarlı yapısıyla da dikkat çekiyor.

Özel kullanımdan çıkarılarak halkın kullanımına açılan alan, özellikle yaz aylarında bölge sakinleri ve tatilciler için önemli bir sosyal alan haline gelmeyi hedefliyor.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana hemşehrilerimiz ve vatandaşlarımız ile iç içe olmaya, onların görüş ve önerilerini dinlemeye büyük önem veriyoruz. Bu alanla ilgili gelen talepleri dikkate aldık ve halkımızın denize daha rahat ulaşabileceği, ücretsiz yararlanabileceği bir sosyal alanı vatandaşlarımıza kazandırdık. Kamusal alanları çoğaltmak ve her bir vatandaşımıza eşit hizmet sunmak temel önceliğimiz,” dedi.

Yeni halk plajı, yaz boyunca ücretsiz olarak hizmet verecek.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
MARKET GİTTİ, PLAJ GELDİ
Yorum Yap
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!