İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, hafta sonları vatandaşların düğün cemiyetlerine katılarak, mutluluklarına ortak oluyor.

Vatandaşların iyi ve kötü günlerinde daima yanında olan İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, hafta sonu ilçede davetli olduğu düğün cemiyetlerine katılarak vatandaşlar ile bir araya geldi.

İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, bir yandan İvrindi halkı için yapacağı projelerin hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da bir ömür boyu birlikteliğe “evet” diyen gençlerin nikahlarını kıydı. Düğün ve sünnet cemiyetlerine de katılan Başkan Lapanta, vatandaşları sevinçli günlerinde yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu İvrindi’de düğün cemiyetlerine katılan İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "İsmail ve Ayten Gül, Binnur ve İrfan Duymaz’ın çocukları Berre ve Şahin’in nikah akitlerini gerçekleştirdik. Belediye personelimiz Tolga Bacak’ın oğlu Ali Tuğra’nın sünnet merasimine katıldık. Esra ve Gökhan Gürsoy’un oğlu Kaan’ın sünnet merasimine katıldık. Zehra ve Akın Üstün’ün kızı Hilal, Mustafa ve Fatma Özenel oğlu Bilal’in düğün merasimine katıldık. Sünnet çocuklarımıza başarılı bir gelecek, çiftlerimize de bir ömür mutluluklar dileriz" ifadelerini kullandı.

HABER: SERMİN ASLAN