Burhaniye Belediyesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği kurslar için başvuruların devam ettiğini duyurdu. Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi, çocukların hem eğlenebileceği hem de yeni beceriler kazanabileceği geniş bir kurs yelpazesi sunuyor. Bu yılki kurs programları, gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimini desteklemeyi hedefliyor.

Gençlik Merkezi'nde bu yıl sunulan kurslar arasında futbol, basketbol, voleybol ve halk oyunları gibi spor dallarının yanı sıra piyano, yan flüt, ukulele gibi müzik eğitimi veren kurslar da yer alıyor. Ayrıca, jimnastik-pilates, resim, drama ve koro gibi sanatsal ve yaratıcı kurslarla zenginleştirilmiş program, çocukların çeşitli alanlarda yeteneklerini keşfetmelerini sağlıyor.

Yeni kurslar arasında, akıl ve zeka oyunları ile 12-18 yaş arası gençler için Latin Dansı da bulunuyor. Özellikle Latin Dansı, gençlerin hem fiziksel hem de sosyal becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor.

Başvurular için son tarih 14 Eylül 2024 olarak belirlenmiş durumda. Aileler, çocuklarının ilgisini çeken kurslara kayıt yaptırmak ve detaylı bilgi almak için Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi'ne başvurabilirler. Merkez, Mahkeme Mahallesi, Mithat Paşa Caddesi No: 44 adresinde bulunuyor ve hafta içi mesai saatlerinde hizmet veriyor.

Başvurularla ilgili olarak Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi'nin telefon numarası 0266 422 29 93 olarak belirtilirken, sosyal destek hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler Burhaniye Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nü 0266 412 64 50 (226) numarasından arayabilirler.

HABER: HABER MERKEZİ