Gönen Kaymakamı Dr.Arslan Yurt Roman vatandaşlar ile iftar yemeğinde buluştu.

Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt ve Eşi Neslihan Yurt, Gönen Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi’nin (SODAM) bilgi ve beceri kurslarına devam eden Roman vatandaşlar ve Roman Dernekleri temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gönen Kaymakamlığı’nın organizasyonunda Gönen Deri ve Karma Organize Sanayi Bölgesi adına Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Çetinkaya ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Roman Dernekleri Başkanları, daire amirleri, Reşadiye, Tırnova ve Karşıyaka Mahalle Muhtarları katılım sağladı.

İftar yemeği sonrası Gönen İlçe Müftüsü Ahmet Duran tarafından dua okunmasının ardından iftar yemeğinin düzenlenmesinde katkılarından dolayı Gönen Deri ve Karma Organize Sanayi Bölgesi adına Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Çetinkaya’ya teşekkür eden Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt, Gönen Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi’nin (SODAM) bilgi ve beceri kurslarına devam eden Roman vatandaşlara başarılar dilerken, 8 Nisan Dünya Romanları Günlerini ve yaklaşan Ramazan Bayram’larını tebrik etti.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER