Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, yeni eğitim-öğretim yılında açılacak okulları ve ilçedeki öğrenci yurdunu ziyaret ederek, kurumların durumu ve ihtiyaçları hakkında incelemelerde bulundu.

Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, ilçede yakın zamanda inşaatı tamamlanan ve bu yıl eğitim-öğretime açılması planlanan Ören Yüzüncü Yıl İlkokulu ile TOBB Bahçelievler İlkokulu'nu ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu. Kaymakam Memiş, Ören Yüzüncü Yıl İlkokulu Müdürü Murat Kırbıyık ve TOBB Bahçelievler İlkokulu Müdürü Hüseyin Oktay'dan okulların genel durumu, eksiklikler ve ihtiyaçlar konusunda bilgi aldı. Bu ziyaretlerde Kaymakam Memiş'e İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni de eşlik etti.

 

Kaymakam Memiş ayrıca ilçede yükseköğrenim öğrencilerinin kaldığı Muhyiddin-i Rumi Erkek Öğrenci Yurdu'nu ziyaret etti. Burada İlçe Gençlik Spor Müdürü Aslan Alparslan ve Yurt Müdürü Ömer Güzeloğlu'ndan yurdun durumu, kapasitesi, öğrencilerin ihtiyaçları ve yürütülen faaliyetlerle ilgili bilgi aldı. Kaymakam, incelemeleri sırasında okullar ve yurtların eğitim ve barınma koşullarını değerlendirerek olası eksikliklerin giderilmesi yönünde görüşmeler gerçekleştirdi.

 

HABER: HABER MERKEZİ