Gönen Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Turna ile birlikte ilçedeki okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, ilçedeki okullarda bir dizi ziyaret gerçekleştiren Gönen Kaymakamı Ahmet Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Turna ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Bolsu, eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde inceleyerek, öğrencilere başarılar diledi ve öğretmenlere kolaylıklar temennisinde bulundu.
İlk olarak Karşıyaka 100. Yıl İlkokulu’nu ziyaret eden Gönen Kaymakamı Ahmet Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turna ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bolsu, okul yönetimiyle görüştü. Ziyaret esnasında öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen heyet, öğrencilerle sohbet ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi. Aynı zamanda öğretmenlere de çalışmalarında kolaylıklar sağlanmasını temenni ettiler.
Ziyaretler, Öğretmenim Ortaokulu ile devam etti. Burada da okul idaresi, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Altıntaş ve beraberindeki heyet, okulun genel durumu hakkında bilgi alarak eğitim süreçlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundular. Öğrencilere başarı dileklerini ileten yetkililer, öğretmenlere de moral vererek çalışmalarında kolaylıklar dilediler. Bir diğer ziyaret, Hacı Şükriye İpek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gerçekleştirildi. Burada da okulun öğretmenleri ve öğrencileriyle görüşen Kaymakam Altıntaş ve beraberindeki heyet, öğrencilere başarılar dileyerek, öğretmenlerle eğitimde karşılaştıkları zorluklar hakkında sohbet ettiler. Ziyaretin sonunda, öğretmenlere destek mesajı verildi.
Son olarak Mirciler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden heyet, okulun eğitim öğretim faaliyetlerine dair bilgiler aldı. Öğrencilerle sohbet eden ve öğretmenlerle görüşen Kaymakam Ahmet Altıntaş, bu okuldaki öğretmen ve öğrencilere de başarılar dileyerek, eğitim süreçlerinde kolaylıklar sağlanmasını temenni etti.
HABER: HABER MERKEZİ
Yorum yapın