1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. KARPUZUN BİR DİLİMİ 70 TL

KARPUZUN BİR DİLİMİ 70 TL

Kilosu 60 TL'den başlayan karpuz fiyatları 300 TL'ye kadar yükseldi. Bu durum, tüketicilerin alışveriş alışkanlıklarında değişikliklere yol açıyor. Karpuz dilimleri ise 70 TL'den satışa sunuluyor.

featured
0
Paylaş

Bandırma’da bulunan manav esnafı Erdin Özayaz, karpuzları dilimleyerek satmaya başladı. Bu durum, alışveriş alışkanlıklarında yeni bir dönemi işaret ediyor.

Ülkemize henüz hasadı yapılmayan karpuzların İran’dan geldiği öğrenildi. Vatandaşlar, tüm karpuz yerine dilimli karpuzları tercih etmeye başladılar.

Karpuzun yükselen fiyatları, tüketici alışkanlıklarını değiştiriyor. Bu durum, tüketicilerin karpuz alım tercihlerinde farklılaşmaya da neden oluyor.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!