Balıkesir Vali Yardımcısı Yusuf İzzet Karaman, Naim Süleymanoğlu İlkokulu'nu ziyaret etti.

Balıkesir Vali Yardımcısı Yusuf İzzet Karaman, Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ve Altıeylül İlçe Millî Eğitim Müdürü Çetin Keren ile birlikte, inşaat süreci tamamlanan Naim Süleymanoğlu İlkokulu'nun yeni binasında kapsamlı incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında, okulun eğitim olanaklarının artırılması amacıyla yapılan yeni binanın detaylarını yerinde gözlemleme fırsatı buldu.

Karaman, yüklenici firma yetkililerinden binadaki eksiklikler ve tamamlanması gereken işlemler hakkında bilgi aldı. Eğitimde kalitenin artırılması adına her türlü aksaklığın ivedilikle giderilmesi gerektiğini vurgulayan Karaman, okulun en kısa sürede öğrencilere hizmet vermesi için gerekli adımların atılacağını belirtti. Ayrıca, yeni binanın modern eğitim ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlandığını ve öğrencilerin daha iyi bir öğrenim ortamına kavuşacağını ifade etti.

İnceleme sonrası yapılan açıklamada, eğitim yatırımlarının önemine dikkat çekilirken, Balıkesir'in eğitimdeki hedeflerinin daha da yükseleceği ifade edildi.

HABER: HABER MERKEZİ