1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. KADINA YÖNELİK ŞİDDET VE MADDE BAĞIMLILIĞINA DİKKAT ÇEKİLDİ

KADINA YÖNELİK ŞİDDET VE MADDE BAĞIMLILIĞINA DİKKAT ÇEKİLDİ

Balıkesir Üniversitesi ve Yeşilay iş birliğiyle düzenlenen "Kadına Yönelik Şiddet- Fark Et ve Önle" etkinliği, şiddet ve madde bağımlılığı konularına dikkat çekerek alınması gereken önlemleri tartıştı.

featured

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Balıkesir Yeşilay Kurumu iş birliğinde düzenlenen, “Kadına Yönelik Şiddet- Fark Et ve Önle” etkinliği gerçekleştirildi.

Balıkesir Birleşmiş Milletler 75. Yıl Gençlik Merkezinde düzenlenen etkinliğe; Yeşilay Balıkesir Şube Başkanı Muhammed Mürşid Canbulat, Yeşilay gönüllüleri ve Balıkesir halkı katıldı.

Modetörlüğünü BAÜN Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Aslantekin Özçoban’ın yaptığı etkinliğe, BAÜN Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Arzu Tuna, Doç. Dr. Hale Tosun ve Yeşilay Kurumundan Baybars Aytekin Kızılırmak konuşmacı olarak katıldı. Şiddet ve madde bağımlılığı konularına dikkat çekilen etkinlikte, alınması gereken önlemler hakkında bilgi verildi.

 

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.