İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, cami temizliklerinin rutin olarak yapıldığını açıkladı.

İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, ilçede bulunan camilerin düzenli olarak temizlendiğini ve hijyenik bir ibadet ortamı sağlamak amacıyla yapılan çalışmaları kamuoyuyla paylaştı. Başkan Lapanta, İvrindi Belediyesi olarak hem merkezdeki hem de kırsal mahallelerdeki camilerin temizliğini rutin bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirtti.

Başkan Lapanta, camilerin temizliğinin sadece estetik değil, aynı zamanda halkın ibadetini sağlıklı bir şekilde yerine getirebilmesi için büyük önem taşıdığına vurgu yaptı. “Camilerimizi düzenli ve özenli bir şekilde temizleyip, gül suyu ile yıkayarak vatandaşlarımıza daha temiz ve hijyenik bir ortam sunuyoruz” diyen Lapanta, yapılan bu temizlik çalışmalarının, halkın huzurlu ve rahat bir ibadet yapabilmesi için gerekli olduğunu ifade etti.

İvrindi Belediyesi’nin cami temizliği konusunda gösterdiği bu titizlik, ilçedeki hemşehrilerinin memnuniyetini kazandığı gibi, cami içi hijyenin de en üst düzeyde tutulmasını sağlıyor. Belediye, bu çalışmalarla hem merkezi hem de kırsal mahallelerdeki camilerin temizliğini düzenli olarak yerine getiriyor.

HABER: HABER MERKEZİ