1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. GÜVENLİK VE ASAYİŞ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

GÜVENLİK VE ASAYİŞ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kepsut’ta, Kepsut Kaymakamı Tarık Yerlikaya başkanlığında İlçe Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

featured
0
Paylaş

Kepsut Kaymakamı Tarık Yerlikaya başkanlığında yapılan İlçe Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı’na; Kepsut İlçe Jandarma Komutanı Barış Yalabık, Kepsut İlçe Komando Bölük Komutanı Tahsin Önsal, Kepsut Cezaevi Jandarma Bölük Komutanı Kamil Çalışkan ve Kepsut İlçe Emniyet V. Bahtiyar Topar katıldı.

Kepsut Kaymakamlık binasında düzenlenen İlçe Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı’nda; güvenlik ve asayiş konuları başta olmak üzere alınması planlanan ilave tedbirler ve yürütülecek çalışmalar kapsamlı olarak değerlendirildi.

İlçe Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı’nda Kepsut İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliği sorumluluk bölgesinde meydana gelen asayiş olayları geniş şekilde analiz edilirken, alıacak tedbirlerin değerlendirilmesi yapıldı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!