Gönen Belediyesi ekiplerince ilçedeki yolların daha konforlu hale getirilebilmesi için başlatılan çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

Gönen Belediyesi, bir yandan sıcak ve soğuk asfalt, kaldırım çalışmalarını gerçekleştirirken diğer yandan da birçok mahallede kilitli parke taşı yol çalışmalarına devam ediyor. Gönen Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçenin muhtelif yerlerinde ve kırsal mahallesinde çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Osmanpazar Mahallesi’nde asfalt yol yapım çalışmasına devam ederken, Güneşli Mahallesinde parke taş yol yapım çalışmalarına başladı.

Gönen Belediyesi’nin çalışmalarına devam ettiğini söyleyen Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, “Vatandaşlarımızın isteklerini birebir dinliyor, elimizden geldiği ölçüde talepleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Gönen’de daha geniş ve güvenli bir ulaşım ağı sistemi için gerekenleri yapıyoruz. Burada Fen İşleri müdürlüğümüz çalışmalarını hızlandırdı. Mevcut yolları ve kırsal mahallelerimiz sokak yollarını yenileyerek ulaşımı daha konforlu hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER: SERMİN ASLAN