Proje, çocukların zihinsel gelişimine katkı sağlamayı hedeflerken, ilçeye önemli bir değer kazandırıyor.

Gönen’de anlamlı bir açılış töreni gerçekleştirildi. Gönen Galatasaray Taraftar Derneği, Galatasaray Spor Kulübü'nün eski başkanı Mustafa Cengiz’in anısını yaşatmak amacıyla “Mustafa Cengiz Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı”nı hizmete sundu. Açılış törenine Gönen Kaymakamı Ahmet Aslantaş, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılman ve birçok protokol üyesi katıldı.

Projenin hayata geçirilmesinde önemli katkı sağlayan isimlerden biri de Mustafa Cengiz’in eşi Hayat Cengiz oldu. Akıl ve zeka oyunları sınıfı, çocukların zihinsel gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyor. Aynı zamanda, Galatasaray camiasının önemli isimlerinden olan Mustafa Cengiz’in ardında bıraktığı izlerin yaşatılmasına olanak tanıyacak.

Açılışta, Gönen Kaymakamı Ahmet Aslantaş ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılman, projeye olan desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Gönen’in eğitimine ve kültürel birikimine katkı sağlamak amacıyla yapılan bu önemli projede emeği geçen tüm isimler de takdir edildi.

Mustafa Cengiz Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı, ilçedeki gençler için önemli bir öğrenme alanı oluşturmayı amaçlıyor. Sınıfta, çocukların çeşitli akıl ve zeka oyunlarıyla hem eğlenmeleri hem de zihinsel becerilerini geliştirmeleri sağlanacak. Bu tür projelerin, ilçedeki eğitim kalitesine katkı sunacağı ifade ediliyor.

Açılış töreninde yapılan konuşmalarda, Gönen’in sosyal ve kültürel yapısına katkı sağlayacak bu tür projelerin artarak devam etmesi gerektiği vurgulandı. Gönen Galatasaray Taraftar Derneği’nin düzenlediği bu açılış, katılımcılar tarafından büyük ilgiyle takip edildi. Mustafa Cengiz Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı, Gönen’deki çocuklar için önemli bir fırsat sunarken, aynı zamanda Galatasaray camiasının anısını yaşatmayı sürdürecek.

HABER: HABER MERKEZİ