Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, haşere ve sivrisinek mücadelesinin daha etkili hale getirilmesi için Büyükşehir Belediyesi ile toplantı yaptı.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, ilçede haşere ve sivrisinekle mücadele çalışmalarını daha etkili hale getirmek amacıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı’nda görevli ekiplerle kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Palaz, toplantıda ilçedeki mücadele çalışmalarının güçlendirilmesi için görüş alışverişinde bulunulduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan profesyonel ekiplerin, Gönen genelinde çalışmalarını sürdürebilmek için özverili bir şekilde faaliyet gösterdiği ifade edildi. Başkan Palaz, bu çalışmalar kapsamında halk sağlığının korunmasının ön planda tutulduğunu vurgulayarak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve emeği geçen tüm personellere teşekkür etti.

Gönen’deki haşere ve sivrisinek mücadelesinin, önümüzdeki dönemde de devam edeceği bildirildi.

HABER: HABER MERKEZİ