Gönen Belediyesi’ne bağlı ekipler gece gündüz çim biçme, yabani ot temizliği ve bakım çalışmaları yaparak ilçenin görünümüne değer katmaya devam ediyor.

Gönen Belediyesi ilçe genelinde mevsimsel olarak yabani ot temizliği çalışmalarını yürütürken, yeşil alanlarda çim biçme, yabani ot biçimi ağaç budama, sulama, bitkilendirme, bakım ve onarım gibi çalışmalarını da rutin olarak gerçekleştirmeye devam ediyor.

Gönen Belediyesi’ne bağlı ekiplerce ilçe genelindeki yeşil alanların bakım ve temizliğini yapmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen bakım çalışmaları kapsamında ilçe genelindeki park ve yeşil alanlar ile orta ve yan refüjlerin periyodik olarak temizlik ve bakımları yapılıyor.

Yaz sezonunda oluşabilecek kötü koku ve kirliliğe karşı da ilçe genelinde önlemlerin alındığını belirten Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, “Hava sıcaklıklarının artmasıyla ilçe genelinde cadde ve sokaklarda çöplerin biriktirildiği konteynerlerin dezenfeksiyon ve temizliğine hız verdik. Halk sağlığını korumak amacıyla belediyemize ait ekiplerimiz yıkama ve dezenfeksiyon aracımızla çöp konteynerlerini, önce deterjanlı su ile yıkıyor, ardından da dezenfeksiyon işlemine tabi tutuyor. Yapılan temizlik çalışması ile ilçedeki çöp konteynerlerinin çevrelerinde oluşabilecek kötü görüntü ve kötü koku yayılmasını önlüyor, sinek ve larva oluşumunu da engelliyoruz. Yaz dönemi boyunca ekiplerimiz temizlik işlemi yapmaya devam edecekler. Gönen Belediyesi olarak, şehrimizin yeşil alanlarına ve parklarına olan sevgimiz hiç bitmiyor. Daha yaşanabilir bir Gönen için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” ifadelerini kullandı.

Gönen Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin dört bir yanında rögar temizlik, çim biçme ve sırt tırpanı ile yabani ot temizliği çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

HABER: EBRU KANTARLIOĞLU