1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. GÖMEÇ’TE YARALAR SARILIYOR

GÖMEÇ’TE YARALAR SARILIYOR

Geçtiğimiz günlerde Gömeç’te kuvvetli yağış sonrası olumsuz etkilenen mahallelerde Gömeç Belediyesi ekipleri tarafından çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

featured
0
Paylaş

Gömeç’te kuvvetli yağış sonrası kırsal mahallelerde ve merkez mahallelerde yaşanan su baskınları sebebiyle mazgal, menfez ve sokak temizlikleri Gömeç Belediyesi’ne bağlı ekiplerce yapılıyor. Ayrıca fırtına dolayısıyla Gömeç limanında ve kıyılarda oluşan kirliliğin temizlenmesi için Gömeç Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gazi Pişgin yaşanan afet sonrası çalışmaları yerinde inceledi. Yağış dolayısıyla sıkıntı yaşayan bölgeleri ziyaret ederek, halkla görüşen Başkan Himam, “Vatandaşlarımızı hiçbir zaman zor durumda bırakmadık, bu yüzden ekiplerimiz çalışmalara ara vermeksizin tüm hızıyla devam ediyor. Yağış dolayısıyla olumsuz etkilenen bölgelerin temizlenmesi ve bir daha bu sorunlarla karşılaşmamak için gerek bütün çalışmaları yapıyoruz. Ekiplerimiz her duruma hazırlıklı, gerekeni yapıyor biz vatandaşımızın her zaman yanındayız” dedi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!